°C 28

Sve je spremno za glazbeni spektakl: M.P. Thompson u subotu u Klinči

07.06.2019.

Petar Brnada

Organizacija velikog glazbenog spektakla kojega će Marko Perković Thompson održati ove subote na igralištu NK Mladost u Klinča Selima privodi se kraju.

Kako najavljuju organizatori, i vrijeme im se nasmiješilo tako da sve fanove očekuje sunčani, topao dan i ugodna večer, a sve će započeti u 21 sat.

-Organizator ovog spektakla je Udruga policije branitelja Jastrebarsko, osnovane 2006. godine u prisustvu brojnih pripadnika aktivnog i pričuvnog sastava policije koji su bili u policijskim postrojbama u vrijeme Domovinskog rata. Udruga je aktivna sve ovo vrijeme baveći se zaštitom digniteta Domovinskog rata te zajedničkih nacionalnih, humanitarnih i socijalnih interesa- kažu iz organizacije.

Tako će Thompson po prvi puta pružiti publici ovih prostora vrhunski glazbeni doživljaj o kojem će se zasigurno dugo pričati, pjevajući neke od svojih najvećih hitova kao što su “Lijepa li si”, “Moj dida i ja”, “Geni kameni”, “Lipa Kaja”, “Zaustavi se vjetre” i brojne druge.

Organizatori poručuju da svakoga tko kupi vip ulaznicu na dolasku čeka čaša pjenušca dobrodošlice, poklon vinarije Korak!

Ulaznice su u prodaji u sustavu https://www.eventim.hr/hr/ i na svim njihovim prodajnim mjestima, a ulaznice možete kupiti i na ostalim prodajnim mjestima: caffe bar Kiss, Klinča Sela, caffe bar Nec, Klinča Sela, Foto korana, Karlovac, ŠuŠu Pub, Karlovac trgovina KIT, Pisarovina, cafe bar Corner, Čeglje, Fifa trgovina, Jastrebarsko, caffe bar Fair Play, Desinec, caffe bar Croatina, Jastrebarsko i caffe bar - M - Krašić.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

Foto: Steve Ravić