°C 28

'Neki to vole vruće' večeras vas u Velikoj Gorici vraća u eru jeans generacije!

31.05.2019.

Petar Brnada

Svaka večer ovogodišnjeg VG Festa donosi vam vrhunske koncerte i još bolju zabavu za primjeren završetak cjelodnevnog druženja. Tako će vam prvog dana festivala totalno ludilo prirediti grupa 'Neki to vole vruće' koja će vas vratiti u eru jeans generacije 80-ih.

Svojim hitovima Teška vremena, Medu moj i šećeru, Jeans generacija, Californija, Kakva noć te brojnim drugim singlovima kojima su svojevremeno držali vrh radijskih top ljestvica definitivno će vas izuti iz cipela te vratiti u neka druga vremena, a sve će započeti u 21 sat u parku pokraj Muzeja Turopolja.

Silvestar Dragoje- Šomi i Miroslav Stanić – Đimi, duet 'Neki to vole vruće' osnovali su sada već pomalo davne 1984. godine i to kada je nakon odsluženog vojnog roka Šomi susreo svog prijatelja iz djetinjstva Đimija. Zajedno su osnovali NTVV i od tada je krenulo njihovo profesionalno bavljenje glazbom u ulogama solista i autora glazbe. Albert Papo, jedan od tadašnjih vlasnika discoteque Saloon ubrzo im je preporučio da se nazovu Neki to vole vruće, što su dečki momentalno i prihvatili. Urednici Jugotona nakon preslušavanja njihovih prvih demosa ponudili su im snimanje prvog albuma N.T.V.V. koji su i snimili 1985. godine, a sve ostalo je povijest.

-Stiže nam Jeans generacija, Jimmy i Šomi i Neki to vole vruće. Vruće će biti dok ćemo se drmati uz njihove klasike. Stiže nam Bojler, California, Medu moj i šećeru...ma kakva Teška vremena, prijatelju moj! Za sve vas koji ste mladost proveli u Kulušiću i Lapu uz ovu dvojicu, ali i sve vas koji ih i danas rado slušate, bez obzira jeste li ili ne baš ta jeans generacija, dođite u 21 sat ispred Muzeja Turopolja, a mi vam jamčimo da ćete definitivno ostaviti plesne cipele i traper jakne nasred podija- poručuju iz Turističke zajednice Velika Gorica.

Foto: TZVG