°C 5

Odbojkaški spektakl u Pješčanoj areni: Vidimo se i sljedeće godine, u još većem broju i s još boljim nagradama

24.08.2021.

Damir Žbulj

U velikogoričkoj Pješčanoj areni u Cvjetnom naselju odigran je tradicionalni Gorica Open, turnir u odbojci na pijesku.

Ove godine su u naš grad stigli i ponajbolji hrvatski igrači i igračice ovog atraktivnog sporta i nakon dva dana natjecanja dobili smo osvajače trofeja i medalja...

Kod djevojaka su u finalu igrale proslavljene hrvatske pjeskašice, a Jurja Vlašić i Sara Radanović su u tri seta uspjele svladati Maju Skorin i Lorenu Bosnar.

U muškoj konkurenciji trofej su osvojili Jurica Skorin i Hrvoje Zelenika, koji su s 2:0 bili bolji od Tomislava Steinochera i Olivera Bosnara.

Treće mjesto su kod cura osvojile Iva Poljičak i Ana Barišić, koje su dobile par Šutalo/Krmpotić, dok su 'brončani' bili Matej Martinko i Filip Dumbović, koji su pak s 2:1 uspjeli svladati kombinaciju Pribanić/Jugo.

"Čestitke svima! Kao prvo, hvala igračicama i igračima, koji su nam priredili pravi odbojkaški spektakl! Veliko hvala i Goričanima, koji su neumorno radili na hrani, cugi, mjuzi, ravnanju terena i svemu što ide uz ovakav turnir. Hvala svima oko terena koji su doprinijeli da nam ova dva dana u Pješčanoj areni bude super. Srce nam je veliko k'o kuća, a vidimo se i sljedeće godine, u još većem broju i s još boljim nagradama," poručili su organizatori iz Kluba odbojke na pijesku Tur.

U konačnici, bio je to pravi 'festival' odbojke na pijesku u Velikoj Gorici, a sigurni smo kako će Gorica Open 2022 biti još snažniji i uz još bogatiji nagradni fond.

 

(Foto: KOP Tur)