°C 8

Gorica Open: Dođite u Pješčanu Arenu na sjajne odbojkaške mečeve i vrhunsku zabavu

10.06.2022.

Damir Žbulj

Velika Gorica će ove subote i nedjelje, 11. i 12. lipnja, biti središte odbojke na pijesku! U Pješčanoj Areni u Cvjetnom naselju okupit će se vrhunski majstori ovog olimpijskog sporta, ne samo iz Hrvatske nego i iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Srbije.

Sedmo izdanje tradicionalnog Gorica Open turnira imat će tako po prvi puta i međunarodni karakter, a sigurni smo kako će turnir iz godine u godinu rasti i kako ćemo svako godine na velikogoričkom pijesku viđati i one najbolje odbojkašice i odbojkaše.



U petak su se igrale kvalifikacije, u subotu će se od devet ujutro pa tijekom cijelog dana razigravati i parovi u muškoj i ženskoj konkurenciji, dok je nedjelja rezervirana za veliku završnicu.



Glavni domaći aduti za osvajanje titule bit će Josip Pribanić i Hrvoje Zelenika, koji su i hrvatski reprezentativci u odbojci na pijesku.

Nedjeljno finale začinit će i nastup plesačica i plesača iz velikogoričkog Megablasta.

"Uz novčane nagrade, natjecatelje očekuju vrijedne nagrade naših sponzora. Iz godine u godinu turnir stvarno napreduje, igra se kvalitetnija odbojka, veći je nagradni fond, više je publike, više je sponzora, a bolja je i zabava, naravno," poručili su organizatori iz Kluba odbojke na pijesku TUR.

Bit će ovo prvi seniorski međunarodni turnir ove godine u Hrvatskoj, svojevrsno 'otvaranje ljetne sezone' u odbojci na pijesku.

"Krenuli smo s kvartovskim ekipama i simboličnim nagradama, a ove godine nam nastupaju vrhunske ekipe iz Hrvatske i susjednih zemalja, dok je nagradni fond deset tisuća kuna. Brojni odbojkaši i odbojkašice iz Hrvatske i regije koji su već igrali na našim terenima kažu da imamo najbolji pijesak!"



KOP Tur vas poziva da dođete i u subotu i u nedjelju, uživajte u odličnim mečevima jednog od najatraktivnijih i najdinamičnijih sportova, ali se i dobro zabavite na 'beach partyju' usred Velike Gorice u Pješčanoj Areni!