°C 15

Uskoro kreće Gorička liga odbojke na pijesku

27.04.2017.

Igor

Prve subote u mjesecu svibnju u organizaciju Kluba odbojke na pijesku Tur krenut će premijerno izdanje ženske odbojke na pijesku „Gorička liga na pijesku“ koja će okupiti deset timova koje sponzoriraju velikogorički ugostitelji i poduzetnici za koje će igrati seniorke Azene i Velike Gorice.

Za naslov najbolje ekipe borit će se Schotch (Mila Lukić i Maja Majić), CB Bambus (Ana Jelić i Dora Matijević), Club 100 (Tena Špoljarić i Dona Jelić), Memy (Marija Požgajec i Ana Fišer), Ajster (Marija Uzelac i Marija Vuglenović), Kaktus (Bernarda Buđa Kelemenić i Ines Stipanović), Dobar dan (Ema Ivanković i Jana Gregurić) Passage (Nina Rendulić i Lucija Pokrajčić), Avdo (Žaklina Baković i Anamarija Knezović) te Music hall (Petra Dodić i Ana Visković).

-Svi su lagano nabrijani i jedva čekaju početak lige. Nadam se da će sve ispasti kako treba. Vidim da su svi zainteresirani i bilo bi lijepo da se stekne tradicija. Najbitnije je da prva godina prođe u dobrom svijetlu jer naša je želja da curama produžimo sezonu kako ne bi imale predugu pauzu- ispričao nam je Domagoj Sučić najavivši tom prilikom i još neke novitete.

Uz Goričku ligu na pijesku koja kreće 6. svibnja i završava 8. srpnja, u planu je i organizacija turnira za velikogoričke osnovnoškolce Mini tura te Galža tura za muške parove, dok je za kraj ljeta u pripremi „Gorica open 2017“ koji je uz odlične rezultate po prvi puta održan prošle godine.