°C 12

U Kučama se snima humoristična serija, u na Čiču glazbeni spot

12.08.2020.

Ivana Ćurić

Turopoljski kraj posljednjih godina sve je češće destinacija raznih produkcijskih kuća, domaćih i stranih, kao poželjna lokacija za snimanje.

Upravo danas u mjestu Kuče kraj Velike Gorice NOVA TV snima novu seriju. Iz istog razloga Lučićeva ulica bit će zatvorena za sav promet do 18:30 sati. Zbog tajnosti snimanja detalje o novoj seriji NOVA TV nije mogla ustupiti, a jedino što smo saznala je to daje riječ o humorističnoj seriji. Kada počne emitiranje na malim ekranima moći ćemo gledati Kuče kao kulisu smiješnim situacijama u novoj seriji.

U istom kraju, ali malo bliže Velikoj Gorici, ovoga vikenda, točnije u subotu, 15. kolovoza, na jezeru Čiče kreće i snimanje spota.

„EnTre Deaf Band" i Udruga Jezero Čiče - Turopoljsko more snimat će glazbeni spot za novi hit grupe Deaf Band u kojemu možete sudjelovati i vi! Deaf Band je jedinstvena grupa muzičara oštećena sluha koja će sa snimanjem svog spota započeti točno u podne pa vas iz Udruge pozivaju na blagdansko, podnevno kupanje na jezero Čiče pa da tako podržite njihove inicijative.

Uz sve to, pozivaju vas da osobno sudjelujte u snimanju i tako postanete dijelom novog ljetnog hita na jezeru Čiče.