°C 21

Osnovano Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina

16.03.2017.

Igor

U zelinskoj Gradskoj vijećnici protekle je nedjelje osnovana udruga Društvo Naša djeca Sveti Ivan Zelina.

Za predsjednika DND-a Zelina izabran je Dubravko Žilavec, koji je pokrenuo inicijativu za osnivanje društva u Zelini, te je do Osnivačke skupštine okupio 50-ak članova Inicijativnog odbora. Za zamjenicu predsjednika izabrana je Jasna Novaković Marković, a za tajnicu Društva Ivanka Jurkin Rilkovec.

Nakon što je Skupština prihvatila Statut i plan rada za 2017. godinu, nazočnim članovima obratili su se i gosti predvođeni zelinskim gradonačelnikom Hrvojem Košćecom, koji su pohvalili ovu inicijativu obećavši Društvu daljnju pomoć po svim pitanjima.

Iz Društva Naša djeca pozivaju sugrađane i roditelje da se pridruže radu udruge, a za članstvo u Društvu Naša djeca bitno je voljeti djecu, biti prijatelj djetetu te željeti pomoći djetetu. Inače, Savez društava Naša djeca Hrvatske osnovan je još 1950. godine, kao krovna udruga koja okuplja, potiče i pruža pomoć osnovnim Društvima Naša djeca koja djeluju u gradovima i općinama diljem Hrvatske u akcijama i aktivnostima s djecom i za djecu.

Galerija slika

Osnovano Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina Osnovano Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina Osnovano Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina Osnovano Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina