°C 19

Vrbovec: Sazvana izvanredna sjednica vijeća, na dnevnom redu urbanistički plan, predškolski odgoj i školstvo...

05.09.2019.

Petar Brnada

Predsjednik vrbovečkog Gradskog vijeća, Hrvoje Herček, sazvao je izvanrednu sjednicu vijeća koja će se održati sljedećeg utorka, 10 rujna.

Kako navode iz Grada, na dnevnom redu sjednice naći će se ukupno tri točke o kojima će vijećnici raspravljati. Sjednica će započeti točkom Donošenja Odluke o stavljanju izvan snage Odluke o izradi IV. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Grada Vrbovca koju će predložiti gradonačelnik Denis Kralj, a o njoj će izvijestiti Damir Lončarić, pomoćnik pročelnika za urbanizam UO za financije i gospodarstvo.

Vijećnici će raspravu nastaviti točkom Donošenja II. izmjena i dopuna Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i školstvu Grada Vrbovca za 2019. godinu, a na prijedlog gradonačelnika izvijestit će ju Andreja Tanasković- pročelnica Službe za opće poslove.

I kao posljednja točka dnevnog reda nametnulo se Donošenje Odluke o kriterijima za ostvarivanje prava na sufinanciranje troškova programa u ustanovama predškolskog odgoja i obrazovanja u drugim jedinicama lokalne samouprave za pedagošku godinu 2019./2020.

I ovu točku predlaže gradonačelnik, a izvijestit će je pročelnica Tanasković. Sjednica će započeti u 19 sati.