°C 19

Vrbovečki vijećnici u petak o proračunu za 2019. godinu

17.12.2018.

Redakcija

U Gradskoj vijećnici Grada Vrbovca u petak će se održati 16. sjednica Gradskog vijeća na kojoj će se naći ukupno 15 točaka dnevnog reda.

Najvažnije točke svakako će biti Donošenje Proračuna Grada Vrbovca za 2019. i projekcije 2020. i 2021. godinu, Donošenje Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Vrbovca za 2019. godinu, Donošenje III. Izmjena i dopuna Proračuna Grada Vrbovca za 2018. godinu te Donošenje Odluke o III. Izmjenama Odluke o izvršavanju Proračuna za 2018. godinu.

Zanimljiva točka svakako će biti i Donošenje odluke o razrješenju predsjednika Gradskog vijeća Grada Vrbovca te donošenje Odluke o izboru predsjednika Gradskog vijeća koje su predložili gradski vijećnici Darko Dananić, Ivan Svečnjak, Stjepan Fotović, Vjekoslav Smolec, Tihomir Antolković, Martina Petrak, Hrvoje Herček i Stjepan Tvorić.

Osim toga, vijećnici će raspravljati i o Donošenju programa održavanja komunalne infrastrukture Vrbovca, građenja komunalne infrastrukture, javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu, javnih potreba u predškolskom odgoju i školstvu, javnih potreba u kulturi, javnih potreba u sportu, javnih potreba u vatrogastvu i civilnoj zaštiti, a cjelokupan dnevni red možete pronaći OVDJE.