°C 25

Turopoljsko srce nastavlja kucati

25.12.2023.

Damir Žbulj

Nakon uspješne Donatorske večer, na kojoj je u plemenite svrhe prikupljeno gotovo 20 tisuća eura, Turopoljsko srce nastavljano je tradicionalnim humanitarnim turnirom, na kojem su snagu odmjerile ekipe 12 goričkih kafića.

Bilo je to šesto izdanje malonogometnog okupljanja na popularnom Panadiću, a ove godine je, baš kao i lani, pobjednički trofej podigla momčad CB Chelos, koja je u finalu s 2:1 bila bolja od CB VAR!

Titulu najboljeg igrača ponio je Ivan Kaurin iz pobjedničke momčadi, dok je najbolji strijelac bio njegov suigrač Filip Brzović. Najboljim vratarem je proglašen Patrick Crnolatec iz VAR-a.

Treće mjesto osvojila je ekipa CB Bobi & CB Mario, koja je s 5:3 svladala Oziris bar.

U četiri skupine naših dobro poznatih lokalnih naziva, Turopoljska podgutnica, Turopoljska poculica, Turopoljski banderij i Govedo tur, natjecale su se i ekipe Cluba 100, CB Kod Rojca, VG Sport Caffe, CB Barbara, Pub VG, CB Scotch & CB Passage, CB Dobardan i Panadić sporta.

Organizatori su se zahvalili svima koji su i ove šeste godine bili uz njih, posebna zahvala otišla je igračima i klubovima koji su se uključili u humanitarnu akciju te su donirali svoje dresove, kao i onima koji su licitirali za njih.

"O svim prikupljenim sredstvima informirat ćemo vas po završetku 'online' aukcije dresova, koja će se početi održavati na našem Facebook profilu nakon blagdana. Želimo Vam svima sretan i blagoslovljen Božić i zdravu i uspješnu 2024. godinu," poruka je Turopoljskog srca.

Humanitarna akcija nastavljena je i na Božić, na inicijativu Matije Vrbana iz hotela Garden Hill, gdje je u suradnji s Turopoljskim srcem i humanitarnom udrugom VG Legacy organiziran Božićni ručak za obitelji s malom djecom, uz prigodne poklone koje su im omogućile vrijedne ruke VG Legacyja.

Turopoljsko srce nastavlja kucati!