°C 12

Panadić sport osvojio Turopoljsko srce

21.12.2021.

Damir Žbulj

Velika Gorica je i ove godine pokazala kako ima veliko Turopoljsko srce! Kroz sada već tradicionalnu humanitarnu akciju prikupljen je ovog prosinca rekordan iznos financijskih sredstava za pomoć potrebitima, prvo na donatorskoj večeri, ali i na malonogometnom turniru 12 VG kafića, koji se prošle godine, nažalost, nije mogao održati zbog epidemioloških mjera.

No, ove godine je sve nadoknađeno!

Nakon cjelodnevne malonogometna akcije polufinale su izborili CB Dobardan-K2, CB VAR, Club 100 i 'domaćin' Panadić sport, ekipa koja je na kraju i osvojila ovaj prestižni trofej.



Panadić sport je nakon izvođenja penala s 3:1 bio bolji od ekipe 'Stotke', dok je Dobardan-K2 s minimalnih 1:0 'ugasio' VAR.

Okupljeni su se mogli zabaviti i uz revijalnu utakmicu kadetkinja i pionirka ŽNK Gorica, revijalnu utakmicu odigrali su i 'prstići' HNK Gorica, a nastupile su i djevojčice iz Dance Gym Bee.



Kao i uvijek, atraktivan plesni program imao je neizostavni PK Megablast, a najmlađe je najviše razveselio dolazak Djeda Božićnjaka, koji je u svom zgusnutom rasporedu pronašao vremena i za Turopoljsko srce.

U velikom finalu slavio je Panadić sport, a treće mjesto na kraju su osvojili momci iz ekipe Caffe bar VAR.

Najbolji igrač Turopoljskog srca je Mato Barišić, najbolji strijelac je Mateo Panadić, a najbolji vratar Stjepan Sučić.

Na turniru su sudjelovali još i CB Kod Rojca, CB Scotch-CB Passage, Pub VG, CB Mario-CB Bobi, CB Barbara, VG Sport Caffe, Oziris bar i CB Vision.

Ponuda hrane i pića ponovno je bila reprezentativna, mogle su se kupiti i prigodne majice i posebno popularne 'daske za rezanje', donaciju se moglo ubaciti i u 'škrabicu', a sav prihod pridodat će se onim nestvarnim 121 600 kuna, koje su već bile prikupljene na aukciji dresova uživo.



Ovih dana se 'rasplamsala' i aukcija dresova na Facebook stranici Turopoljskog srca i za očekivati je kako će se ove godine prikupiti i više od 200 tisuća kuna za ove kojima je to najviše potrebno. Ivan Prelec i njegova ekipa organizatora i brojnih marljivih i predanih volonterki i volontera mogu biti ponosni na ovu 'lavinu' dobrote koju su pokrenuli.

Donacije možete uplatiti na: Turopoljsko Srce, Zagrebačka Banka, IBAN: HR3923600001102799361