°C 13

Sedmi poraz u posljednjih devet utakmica presudio Pancirovu

27.05.2021.

Damir Žbulj

Marko Pancirov više nije trener Kurilovca! Nakon serije loših rezultata, a samo tri kola prije kraja sezone, perspektivni turopoljski nogometni strateg prekinuo je suradnju s velikogoričkim trećeligašem.

Pancirov je klupu Kurilovca preuzeo poslije iznenadnog odlaska Perice Vidaka u Lučko usred sezone, ali je odmah nastavio nizati sjajne rezultate...

U posljednjih nešto malo više od mjesec dana uslijedila je kriza, imao je problema sa stanjem u igračkom kadru, a ponestalo je motiva i samopouzdanja kad se izgubio korak s vodećim Jarunom i Trnjem.

Iako je presudio poraz u Krapini, Kurilovčani su izgubili posljednja četiri prvenstvena susreta u nizu, a upisani su porazi u sedam od devet zadnjih utakmica u 3. HNL Središte.

Poslije snova o naslovu prvaka klub je prije posljednja tri kola u situaciji da mu je ugroženo i treće mjesto na ljestvici.

Pod trenerskom palicom Pancirova ipak su dogurali do finala Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije, izborili tako i pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa, što je svakako još jedan veliki klupski uspjeh. Finale u kojem će braniti titulu pobjednika na rasporedu je 9. lipnja kod Samobora, ali bez Pancirova na poziciji glavnog trenera, koji tijekom svog mandata na Udarniku nije skrivao nezadovoljstvo što ga se previše uspoređuje s prethodnikom i što nailazi na podcjenjivački odnos prema njegovom radu.

U subotu na Udarnik stiže Špansko, koje je trenutno na samom dnu ljestvice. U pretposljednjeg kolu ekipa Kurilovec gostuje kod Bistre, a na kraju sezone na rasporedu je dvoboj s Ponikvama.