°C 3

Pancirov preuzeo Kurilovec: Za ovu priliku izborio sam se svojim krvavim radom

30.12.2020.

Damir Žbulj

Kao što se već desetak dana šuškalo u turopoljskim nogometnim krugovima, Marko Pancirov preuzeo je kormilo Kurilovca, nakon što je iznenada mjesto trenera napustio Perica Vidak.

Pancirov je radio odličan posao u Mraclinu, s kojim je izborio Jedinstvenu županijsku nogometnu ligu, ali imao i fantastičnu polusezonu i na kraju završio na izvrsnom trećem mjestu ljestvice, uz mali bodovni zaostatak za liderom iz Samobora.

Ovo jeseni njegova momčad ostvarila je 12 pobjeda, jedan remi i četiri poraza.

Pancirov je u ovom kratkom vremenu pokazao veliku posvećenost i trenersku ambiciju za najboljim rezultatima, što će sada imati prilike pokazati i na puno većoj razini.

Jasno je kako je sve prošlo uz blagoslov Nenada Črnka, jer Kurilovec i HNK Gorica, gdje Pancirov radi i kao trener u Nogometnoj školi, nastavljaju svoju suradnju.

"Situacija je zahtjevna, ali nikada u životu nisam dobivao lagane zadatke! Uvijek sam našao pravi put i vjerujem da će tako biti i sada! Zadovoljan sam pruženom prilikom, no još sam zadovoljniji s činjenicom da sam se za ovu priliku izborio svojim radom, krvavim radom koji sam vršio na dvije strane, u Gorici i Mraclinu. Bilo je dana u nizu kada se nisam stigao pošteno najesti, a znao sam planove i programe raditi do kasno u noć," poručio je novi strateg velikogoričkog trećeligaša!

"Čvrsto sam na zemlji, svjestan sam da me čeka sumnja javnosti, no izazova se ne bojim. Sam sebi sam najveći kritičar, a osobni cilj je uvijek samo jedno mjesto na tablici," najavio je Pancirov!

Kurilovec je trenutno na drugom mjestu 3. HNL Središte, s bodom zaostatka za vodećim Jarunom.

Pripreme za nastavak sezone, ako epidemiološke mjere dopuste, započet će sredinom siječnja.