°C 29

Neven Nikolić okupio Bikove

16.08.2023.

Damir Žbulj

Još uvijek nije u potpunosti poznato s kakvom ekipom će Gorica krenuti u novu sezonu, no, sada je jasno kako će Bikove predvoditi iskusni kapetan Ante Mašić, kako će važne karike biti Jure Gunjina, Vito Porobić i Kristijan Šutalo te kako će u momčadi biti i puno mladih nada, kao što su Frano Miloloža, Ivan Oštrić i Stipe Perica te juniori Jakov Ninić, Marko Baričić, Fran Stipić, Matej Ružić i Ante Tomić.

U Gradskoj sportskoj dvorani krenule su pripreme, pod stručnim vodstvom Nevena Nikolića, Nikole Piacuna i sportskog direktora Tonćija Mašine.

Tek se treba iskristalizirati 'roster', a trenutno traju i 'Dani otvorenih vrata', na koje su pozvani svi košarkaši koji se žele priključiti Bikovima i koji se žele izboriti za gorički dres.

Juniore predvođene Nikolom Piacunom uskoro čekaju kvalifikacije za Prvu ligu, a seniori pod trenerskom palicom Nevena Nikolića žele što bolji start u Prvoj muškoj ligi, odnosno drugom razredu hrvatske klupske košarke, nakon ispadanja iz premijerligaškog društva.

"Iako više nismo član elitnog društva sigurno je kako nas i ove godine čekaju velika uzbuđenja u Gradskoj sportskoj dvorani," poruka je iz kluba za sve turopoljske ljubitelje košarke.