°C 30

Češkić: Dečki su izrazito motivirani

26.10.2023.

Damir Žbulj

U pomalo neobičnom terminu za košarku u Velikoj Gorici, u subotu od 13.30 sati, gorički Bikovi ugostit će Crikvenicu, u četvrtom kolu Prve muške lige.

Košarkaši Gorice su u prve tri nastupa upisali pobjede u Slavonskom Brodu kod Marsonije i u Zadru kod KK Jazine Arbanasi, dok su na svom parketu izgubili od KK Zagreb...

Bit će to dakle prilika za trenera Mirona Češkića i njegove igrače da ostvare prvu domaću pobjedu, protiv ekipe koja je ove godine izborila nastup u drugoligaškom društvu: "Naš cilj je ući u utakmicu koncentrirano, nametnuti naš ritam i pokušati doći do prve pobjede na domaćem terenu. Dečki su izrazito motivirani, željni su rada i dokazivanja na terenu. Dat ćemo sve od sebe da razveselimo domaće navijače koje pozivam da nas podrže," jasno je u najavi poručio strateg Bikova.

Ulaz u Gradsku sportsku dvoranu, u subotu od 13.30 sati, je besplatan!

Na ljestvici je Gorica na četvrtom mjestu, odmah iza Zagreba, Kvarnera 2010 i Vrijednosnica Osijek, koji u prva tri kola imaju sve tri pobjede.

Crikvenica je slavila jednom, u prošlom kolu protiv KK Stoja iz Pule pa je jasno kako je gorička momčad, uz podršku navijača, ipak favorit za osvajanje bodova.