°C 8

Čabraja: Sudac se malo pogubio...

11.07.2020.

Damir Žbulj

Na specifičan način izgubila je Gorica utakmicu protiv Varaždina, jer su gosti do bodova stigli nakon diskutabilnih intervencija VAR sudaca, i kod dosuđenog penala za Varaždin, ali i kod poništenog kaznenog udarca za domaće...

-->> VAR 'pokopao' Goricu, Varaždin iz penala do prvoligaškog spasa

Marijan Čabraja osvrnuo se na utakmicu i situaciju kod odlučujućeg pogotka...

"Mislim da smo većinu utakmice dominirali. Dobro su nas skautirali, ali smo to nekako i predvidjeli. Pokušavali smo na neke druge načine doći bliže njihovom golu, preko ubačaja. Bili smo blizu, nismo uspjeli, šteta," komentirao je lijevi bek turopoljskog prvoligaša pa dodao:

"Mislim kako se sudac malo pogubio, ali svirao je kako je svirao i idemo dalje!"

"Bilo je teško i procijeniti, bilo je tamo 'svega i svačega'. Ne možemo sada ništa promijeniti, ali mislim da možemo biti zadovoljni pristupom i dominacijom na terenu," istaknuo je Čabraja.

Dambrauskasova momčad je nakon pobjeda nad Rijekom i Hajdukom podbacila u Puli kod Prelecove Istre i kod kuće protiv Toplakovog Varaždina. U posljednja dva kola Goričane čeka gostovanje kod Lokomotive i dvoboj na Gradskom stadionu protiv Slaven Belupa, 25. srpnja.

"Možemo obećati kako ćemo igrati još ljepši nogomet, stvarati još više šansi i pokušati pobijediti u te obje utakmice!"

Osvajanje u konačnici šestog mjesta korak je unatrag u odnosu na prošlu sezonu, kad je Gorica pod Jakirovićevim vodstvom na kraju bila peta i do posljednjeg se kola borila za izlazak u Europu.