°C -1

Županija broji i dalje 9 aktivnih slučajeva

21.05.2020.

Redakcija

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do četvrtka 21. svibnja 2020. do 11:00 sati evidentirano je 129 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju, što znači da na području Zagrebačke županije 23 dan za redom nema novooboljelih, u posljednja 24 sata nema ni ozdravljenih. Do sada je ukupno izliječeno 116 osoba, a četiri su preminule. Tako u cijeloj županiji aktivnih slučajeva zaraze je 9, i to u Svetoj Nedelji, Zaprešiću i Velikoj Gorici!

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

Prema navedenom, Ispostave Jastrebarsko, Dugo Selo, Ivanić-Grad, Samobor, Sveti Ivan Zelina i Vrbovec nemaju nijedan aktivan slučaj oboljenja. 

 

Foto: Ilustracija/Pixabay