°C 7

Drvna industrija Rubinić traži djelatnike

04.12.2020.

Maja Peranić

Tražite posao? DIR – Drvna industrija Rubinić traži više djelatnika za rad na strojevima za obradu drva.

Od male Zanatske radnje za izradu lamperije, brodskog poda i letvica DIR je danas izrastao u prosperitetno poduzeće s dugogodišnjom tradicijom i tendencijom daljnjeg rasta. U impozantnom kompleksu u kojemu danas sigurno radno mjesto ima oko 150 djelatnika, a tvrtka ima status jedne od najmodernijih i najvećih tvrtki u drvoprerađivačkom sektoru, ne samo u gradu Jastrebarskom, već i u cijeloj Hrvatskoj.

Osim lamperije i brodskog poda, što su bili prvi proizvodi, DIR se bavi i proizvodnjom široke palete proizvoda od mekog drva uključujući poluoblice, balkonske ograde, razne letvice, materijal za izradu drvenih kućica te svu krovnu građu. Tu je i prerada tvrdog drva, a od visoko kvalitetnog hrvatskog hrasta proizvode masivne lijepljene ploče u širinskom te dužinsko-širinskom spoju. Svi ti proizvodi koji stižu iz Jastrebarskog prisutni su i na tržištu Europske unije.

Hrvatska gospodarska komora - Komora Zagreb dodijelila je Drvnoj industriji Rubinić 2019. plaketu Zlatna kuna za najbolje poslovne rezultate u 2018. godini u konkurenciji srednjih trgovačkih društava. Ova uspješna tvrtka dobitnik je i drugih vrijednih priznanja i nagrada, a želite li biti dio njezina tima javite se na oglas za posao.

Sve informacije o radnom mjestu i uvjetima rada, kao i prijavi za posao možete dobiti na broj telefona 01 6282 259 ili na e-mail adresi: dir@dir-rubinic.hr.

 

Galerija slika

Drvna industrija Rubinić traži djelatnike