°C 23

Križ: Popij pivo uz dobru glazbu, roštilj i akrobacije s vatrom

21.05.2019.

Redakcija

Općina Križ u suradnji s Križevačkom udrugom i ove godine, u subotu, 01. lipnja organizira Krigl fest- Craft & gril & rock fest u centru Križa. U slučaju kiše Krigl fest će se održati u Društvenom domu u Križu.

Na Krigl festu svoje će pive predstaviti Crafter’s, zatim Pivovara Daruvar, Križevačka pivovara i Križevačka udruga pivara.

Predviđeno je da program počinje u 18: 00 sati te će ljubitelji piva moći degustirati 10- ak vrsti piva koja su spravljena u kućnim uvjetima. U programu je predviđen i roštilj, zabavne pivske natjecateljske igre za posjetitelje koje će voditi domaćin Krigl festa Luka Bulić.

Na manifestaciji svirat će rock bend Yellow submarine, a prije njih nastupit će blues band Pop rock škole iz Siska. Osim pive i dobre glazbe, moći ćete vidjeti i artisticu s vatrom.

Općina Križ pripremila je i promotivne artikle Krigl Festa kao što su majice, čaše i dekice s logom manifestacije koje ćete moći kupiti po popularnim cijenama. Prikupljeni novac bit će doniran Caritasu Župe Uzvišenja Sv. Križa Križ.