°C 1

Općina Križ: Uređen društveni dom u Novoselcu, pri kraju i radovi u Okešincu

09.12.2020.

Maja Peranić

Proteklih dana privedeni su kraju radovi na društvenom domu u naselju Novoselec na području Općine Križ, a uskoro će novim sjajem zablistati i prostorije još jednog društvenog doma s područja općine, onog u Okešincu.

U Novoselcu su uređeni sanitarni čvor te kuhinja u koje je postavljena nova keramika i sanitarije, ali i nove instalacije struje, vode i odvodnje gdje je to bilo potrebno. Vrijednost radova je oko 140 000 kuna.

-Jedan od društvenih domova koji se zasigurno najviše koristi je onaj u naselju Novoselec. Nakon što je svojevremeno ugrađena nova stolarija i uređena sala tog doma, ovih je dana privedeno kraju uređenje sanitarnih čvorova i kuhinje u kojima je postavljena nova keramika i sanitarije. Također, provedene su u dijelovima gdje je bilo potrebno i nove instalacije struje, vode te odvodnje-izvijestili su iz Općine Križ.

Općina također ulaže i u obnovu doma u Okešincu. Postavljena je nova stolarija, a također se uređuje kuhinja, hodnik... Vrijednost radova je 80 000 kuna.

-Nakon što je postavljena nova vanjska PVC stolarija, ovih dana privode se kraju radovi uređenja kuhinje u Društvenom domu u Okešincu u kojoj su postavljene nove instalacije te keramika. Također, novom keramikom opločen je glavni hodnik tog Društvenog,  uređen je strop i sanitarni čvorovi, a postavljena je i nova unutarnja stolarija te su provedene nove instalacije struje-kazali su iz Općine.

(foto: Općina Križ)

Galerija slika

Općina Križ: Uređen društveni dom u Novoselcu, pri kraju i radovi u Okešincu Općina Križ: Uređen društveni dom u Novoselcu, pri kraju i radovi u Okešincu Općina Križ: Uređen društveni dom u Novoselcu, pri kraju i radovi u Okešincu Općina Križ: Uređen društveni dom u Novoselcu, pri kraju i radovi u Okešincu Općina Križ: Uređen društveni dom u Novoselcu, pri kraju i radovi u Okešincu