°C 4

"Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman

26.11.2018.

Redakcija

Novi roman Ratka Cvetnića- „Blato u dvorištu“, protekle je subote predstavljen pred prepunim mraclinskim Društvenim domom.

Riječ je o četvrtom proznom romanu Cvetnićevog stvaralaštva, a kako otkrivaju iz Mraclina, radoznalost književne publike, ali i bogata ponuda na stolovima doma, privukla je preko dvije stotine posjetitelja, među kojima su se našla neka dobro znana lica iz turopoljskog te zagrebačkog javnog i kulturnog života. 

Tako su na predstavljanju romana koji je objavljen u izdanju Mozaika knjiga, sudjelovali novinar i pisac Vedran Kukavica, mladi zagrebački glumci Šiško Majcan Horvat i Matino Antunović, te članovi KUD-a Dučec, mraclinskog društva Dobre duše i Lajbeka.

-Nakon duhovne obnove nazočni su prionuli uz mraclinski slijed za koji su se pobrinule članice Ženskog društva “Anđela Lovreković”, na čelu s glavnom kuharicom Ljubicom Kos. Na kraju večeri Cvetnić je zahvalio svima koji su pomogli rad na romanu, ali i večerašnju promociju: Ministarstvu kulture, izdavačkoj kući Mozaik knjiga, mraclinskim udrugama. Ujedno, iskorištena je prilika za najavu skore autorske večeri mraclinskog pjesnika Tomislava Galekovića Brke- kazali su s mraclin.hr-a.

Domaćini su potom, ponosni na svoje domaćinske i organizacijske potencijale, nakon prebrojavanja gostiju svog autora humoristično potapšali pretpostavkom da mu ni na sprovod neće doći više ljudi.

-U svakom slučaju subotnje Dučecove spelancije još su jednom pokazale da je Mraclin, zahvaljujući svojim udrugama i ljudima dobre volje, jedan od žarišta kulturnog i društvenog života Turopolja-zaključuju Mraclinci.

Foto i izvor: Mraclin.hr

Galerija slika

"Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman "Blato u dvorištu": Ratko Cvetnić u Mraclinu predstavio svoj novi roman