°C 24

Za vikend kreće VUMfest: U Vrbovcu vas čekaju sjajni bendovi, ali i besplatan camping, ulaz, klopa…

09.07.2019.

Petar Brnada

Sve je spremno za još jedno izdanje VUMfest-a koji sada broji već dosta ljeta, ali i dalje je nestašan –  jurca okolo u potrazi za ambicioznim umjetnicima, svestranim mladima, kvalitetnom glazbom. I sve je to pronašao, javljaju organizatori.

Tako će VUMfest 2019 i ovog puta obogatiti umjetnici različitih stilskih opredjeljenja koji na hrpi čine divnu cjelinu, a sve kreće u petak, 12. srpnja.

VUMfest 2019 se službeno otvara u 19 sati žonglerskom radionicom u organizaciji Udruga K.V.A.R.K. - Kreativni veznik alternativnog razvoja kulture iz Križevca na Trgu Petra Zrinskog, iliti centar grada, a nakon njih će u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec nastupiti post-punk bend Vurma te će studenti Akademije likovne umjetnosti prezentirati svoja djela izložbom "Integritet".

-Kod nas na pozornici Akc Garaze čekaju One Dread, Fire in Cairo, Lumberjack, Električni Hlapci, Noćni vlak i DJ Franjo, a u subotu Kandžija&GoleŽene, Officer Down, FrAkTuRa MoZgA, Beholders, Sunflower Studios, DJ Woodoo Ray- javljaju organizatori iz AKC Garaže.

Pritom dodaju da to nije sve jer nude i bogat dnevni (re)kreativni program koji obuhvaća različite sportske i društvene igre, turnir u biljaru, turnir u stolnom tenisu...

Što se tiče upada, besplatan je, kao i mnoge druge stvari.

-UPAD: Zero, nada, nema...CAMPING free za sve dane festa i tradicionalno FREE grah/gulaš- poručuju organizatori.