°C 31

Lani okupili 250 izviđača: Još se stignete prijaviti na "Kriško orijentacijsko takmičenje"

29.03.2019.

Petar Brnada

Općina Križ i ove će godine ugostiti Kriško orijentacijsko takmičenje „KOT“, odnosno 2. kolo državne izviđačke lige za mlađu i stariju kategoriju koje će se održati od 5. do 7. travnja.

Ovogodišnje izdanje takmičenja 19. je po redu, a riječ je o Međunarodnom izviđačkom orijentacijskom takmičenju kojem je domaćin Odred izviđača Siniša Pavković Križ.

Na takmičenje se stignete prijaviti još do ove nedjelje, 31. ožujka, a više o natjecanju, pravilima i kako se prijaviti možete saznati OVDJE.

Prvenstvo kod prijava imaju ekipe koje se natječu u Izviđačkoj ligi Saveza izviđača Hrvatske, a za sve je sudionike osiguran smještaj i hrana te vrlo zanimljive staze po Općini Križ i okolici.

-Mlađe ekipe bit će smještene u Vatrogasnom i društvenom domu u Novoselcu, a starije u Društvenom domu u Križu. Općina Križ dobro je poznato okupljalište izviđača iz cijele Hrvatske i šire što dokazuje i prošlogodišnji odaziv na KOT od gotovo 250 članova izviđačkih odreda iz cijele Hrvatske i regije- poručuju organizatori.

Foto: Općina Križ