°C 16

Križ: Prva Šatorijada oduševila sudionike

10.09.2018.

Vana Pocrnjić

Proteklog vikenda osim ribiča Športske ribolovne udruge Šaran Križ, na ribnjaku u Vezišću uživalo je pedesetak sudionika prve Šatorijade u organizaciji Odreda izviđača Siniša Pavković Križ.

Obitelji su prvo trebale izraditi svoju zastavu i osmisliti ime tima, a zatim je krenula izviđačka pustolovina koja se sastojala od raznih zanimljivih igri, poligona, alke, izgradnje zaklona i slično. Druženje se nakon večere nastavilo uz vatru i gitaru, a nakon noći u prirodi, u nedjelju ujutro, uslijedio je vrući čaj, kava i doručak u maglom obgrljenom Sipu.

Nakon razbuđivanja ponovno su krenuli zadaci koji su se bodovali, a nakon toga podijeljene su diplome timovima s najboljim rezultatima. Najmlađi članovi Odreda izviđača Siniša Pavković dobili su izviđačke košulje i bedževe, a cijela obitelj uspomenu koju će dugo pamtiti.

(Foto: Općina Križ)

Galerija slika

Križ: Prva Šatorijada oduševila sudionike Križ: Prva Šatorijada oduševila sudionike Križ: Prva Šatorijada oduševila sudionike Križ: Prva Šatorijada oduševila sudionike Križ: Prva Šatorijada oduševila sudionike