°C 8

Toplak nezadovoljan realizacijom: Gorica nam sigurno neće ponuditi toliko prilika

16.07.2019.

Damir Žbulj

Nogometaši Intera odradili su i posljednju provjeru prije početka nove prvoligaške sezone. U Sloveniji su odigrali pripremni dvoboj s Krkom iz Novog Mesta, a susret je završio bez pobjednika i postignutih golova (0:0).

Ekipa Samira Toplaka imala je puno prilika za bolji rezultat, ali je izostala realizacija. Serderov, Conev, Bosec i društvo nisu uspjeli pronaći put do mreže suparnika.

Imao je Inter i najstrožu kaznu, koju je pola pola sata prije kraja izborio Conev, međutim Mazalović je promašio okvir gola.

"U jednu ruku mogu biti zadovoljan igrom, ali isto tako i nezadovoljan realizacijom. Mnogo toga smo promašili i sigurno je da taj segment moramo popraviti. Gorica, naš prvi suparnik u prvenstvu, sigurno nam neće ponuditi toliko prilika kao Krka," prenosi službena stranica riječi trenera Toplaka.

Na ovim pripremama Inter je odigrao pet utakmica. Svladao je Zrinjski iz Mostara (2:1), dok je protiv slovenskog Aluminija (2:2), ekipe Nogometnog sindikata (0:0), ruskog Ahmata (1:1) i Krke (0:0) odigrao neodlučeno.

Toplaku su u početnoj postavi u posljednjoj pripremnoj utakmici bili Frelih, Galić, Tatomirović, Grgić, Vego, Mlinar, Mazalović, Bosec, Conev, Mitrović i Serderov, dok su priliku još dobili Berković, Nekić, Čeliković, Postonjski, Tchuameni i Gordan Barić, donedavni igrač Rudeša, koji će pokriti desni bok.

Zaprešićanima nova sezona HT Prve lige počinje 'derbijem Zagrebačke županije', u subotu, 20. srpnja, na velikogoričkom Gradskom stadionu u 21 sat protiv Gorice.