°C 12

Špikiću 'pao kamen sa srca' nakon prvog gola za Dinamo

05.10.2021.

Damir Žbulj

Kurilovčanin Dario Špikić posebno će pamtiti nedjeljni dvoboj s Hrvatskim dragovoljcem i fantastičnu 8:0 pobjedu Dinama, druga najveća u povijesti Prve HNL!

Špikić je zabio svoj prvi gol u službenoj utakmici u Dinamovu dresu!

I to izuzetno atraktivno!

Primio je loptu na lijevoj strani izvan kaznenog prostora, oslobodio se za udarac i majstorski pogodio suprotan kut...

Špika je u igru ušao na poluvremenu, na poziciju Mislava Oršića.

Bivši ofenzivac Gorice iz kola u kolo pokazuje kako može biti dostojna zamjena hrvatskom reprezentativcu na toj lijevoj strani napada...

"Hvala Bogu da je ušla!"

"Našao sam se u toj situaciji na lijevoj strani koju volim, desnom nogom sam pogodio drugi kut. Presretan sam, emocije su izašle iz mene i sada jedva čekam iduću utakmicu," s osmjehom na licu je ispričao Dario nakon slavlja na Maksimiru.

"Uvijek se kaže da je prvi gol najslađi, tako je sada i meni! Pao mi je kamen sa srca i mislim da će sada sve biti puno lakše."

"Možda smo odigrali neke utakmice slabije, ali sada to sve bolje izgleda i kad smo pravi nećemo imati problema. Pred nama je reprezentativna stanka, koju ću iskoristiti da se još bolje spremim za nastavak sezone i meni će ona doći super," zaključio je talentirani 22-godišnji velikogorički nogometaš.

Dinamo iduću utakmicu igra 16. listopada kod Rijeke, a nakon toga gostuje kod Rapida u Beču u trećem kolu skupine Europske lige. nadamo se i vjerujemo uz Špikićev doprinos.

Krajem listopada gledat ćemo ga na Gradskom stadionu protiv Gorice!