°C 6

Prijateljska utakmica Hrvatske nogometne U19 reprezentacije protiv Turske

12.10.2018.

Redakcija

Hrvatska nogometna U19 reprezentacija jučer je u prijateljskoj utakmici u Ivanić- Gradu poražena od Turske rezultatom 4:1. Ispred punih tribina na Sportskom parku Zelenjak, Turska je povela već u 7. minuti iz kaznenog udarca.

Uslijedilo je po nekoliko prilika sa svake strane uz par sumnjivih situacija u gostujućem šesnaestercu, da bi u 32. minuti za Hrvatsku prizemnim udarcem s 10 metara izjednačio igrač Rijeke Denis Bušnja.

U nastavku, Turska je bila bolja ekipa, iskoristila je sve svoje šanse i loše reakcije hrvatske obrane i do 77. minute postigla tri gola.

Najbolju priliku za Hrvatsku je pri rezultatu 2:1 propustio Antonio Marin nakon što je solo akcijom prošao tursku obranu ali se spetljao ispred golmana i nije uspio uputiti udarac prema vratima.

Turska je tako uzvratila za poraz od 2:1 u prvoj utakmici odigranoj u utorak u Sigetu, a Hrvatskoj je ovo bila zadnja provjera prije kvalifikacijskog turnira za Europsko prvenstvo 2019. godine na kojem će snage odmjeriti s Makedonijom, Luksemburgom i domaćinima Češkom.

(Izvor/Foto: Grad Ivanić Grad)

Galerija slika

Prijateljska utakmica Hrvatske nogometne U19 reprezentacije protiv Turske Prijateljska utakmica Hrvatske nogometne U19 reprezentacije protiv Turske Prijateljska utakmica Hrvatske nogometne U19 reprezentacije protiv Turske Prijateljska utakmica Hrvatske nogometne U19 reprezentacije protiv Turske Prijateljska utakmica Hrvatske nogometne U19 reprezentacije protiv Turske