°C 16

Hat-trick Jurića, Arona Fall i Patrik Jug dovršili golijadu

11.01.2024.

Damir Žbulj

Nogometaši Gorice pobjednički su otvorili nastup na Arena Cupu, pripremnom turniru koji se igra u Medulinu. Protivnik je bio Radnički iz Novog Beograda, a na kraju je završilo s uvjerljivih 5:0, iako na poluvremenu rezultat nije bio obećavajući.

Trener Dinko Jeličić je u utakmicu krenuo s Banićem, Raspopovićem, Maločom, Krizmanićem, Štiglecom, Prširom, Mrzljakom, Mitrovićem, Vujnovićem, Jurićem i Matavžom, ali nakon prvih 45 minuta nije bilo promjene početnog rezultata.

U nastavku se turopoljski prvoligaš ipak razigrao, odmah nakon predaha raspucao se Ante Mate Jurić, koji je u samo pet minuta kompletirao hat-trick.

Prvi gol zabio je na asistenciju Matavža, drugi poslije ubačaja Štigleca, dok je treći postigao na povratnu loptu Mitrovića.

Jeličić je naravno dao priliku i ostalim igračima, upravo je Luka Kapulica 15-ak minuta prije kraja upisao asistenciju, a prednost je povećao Arona Fall, dok je u finišu konačni rezultat postavio Patrik Jug, nakon ubačaja iz kuta Svena Blummela.

Gorica nastavlja s pripremama za nastavak sezone, a iduća provjera zakazana je za nedjelju u 14.30 sati protiv Istre 1961.