°C 7

Gorica za Šandora: Kupite ulaznicu za Rijeku i pomognite našem brončanom paraolimpijcu

12.02.2020.

Damir Žbulj

HNK Gorica u nedjelju na Gradskom stadionu od 17.30 sati igra izuzetno važnu utakmicu protiv Rijeke, a derbi susret trebao bi privući i velik broj navijača na tribine.

U klubu su se stoga odlučili za još jednu humanitarnu akciju, jer će prihod od prodanih ulaznica biti namijenjen je za velikogoričkog brončanog paraolimpijca Velimira Šandora, člana AKOSI Uspon, kojem će se pokriti troškovi priprema za odlazak na Paraolimpijske igre u Tokio ovog ljeta.

Šandor je u Rio de Janeiru prije četiri godine ostvario povijesni uspjeh, osvojivši brončanu paraolimpijsku medalju u bacanju diska.

U svojoj bogatoj kolekciji medalja ima između ostalog još i dvije svjetske bronce te jedno europsko srebro, a dobitnik je i Državne nagrade za sport 'Franjo Bučar' 2016. godine.

Velimiru je svaka pomoć u pripremama dobrodošla i sigurni smo kako će Velikogoričanke i Velikogoričani još jednom pokazati svoje veliko srce.

Ulaznice možete kupiti u PRETPRODAJI po cijeni od 30 kuna ili na dan utakmice po cijeni od 50 kuna.

Blagajne će na dan utakmice biti otvorene od 15.30 sati, a gostujući navijači svoje će ulaznice moći kupiti na blagajni Istok.