°C 13

Dinamo najbolji u Kurilovcu!

19.06.2023.

Damir Žbulj

Limači Dinama pobjednici su ovogodišnjeg izdanja Alpas Cupa Grada Velike Gorice, tradicionalnog turnira koji se na kurilovečkom Udarniku održao 12. put!

U dva dana odigrano je nekoliko stotina utakmica, okupilo se u našem gradu 40 klubova, više od 600 malih sudionika, koji su u dva dana razigravali do velikog finala, u kojem je zagrebački Dinamo s minimalnih 1:0 bio bolji od Lokomotive te je tako 'preuzeo' pobjednički trofej od Hajduka, koji je slavio lani... 

Organizatori iz NK Kurilovec te brojni volonteri i prijatelji kluba još su jednom pobrinuli da sve prođe u najboljem redu i da svi gosti ponesu svojim kućama lijepe uspomene, bez obzira na konačni rezultat.

Jer, u Kurilovcu su i ove godine igrali i Dinamo i Hajduk i Crvena zvezda i Partizan i brojni hrvatski klubovi, kao i oni iz Njemačke, Italije, Slovenije, Austrije, Bugarske, Mađarske, Rumunjske, kao i iz daleke Australije.

Zvezda je na kraju osvojila treće mjesto, pobjedom nad vršnjacima Dubrave Tim kabela, koji su bili ponosni na ovaj dobar rezultat.

Bilo je u ova dva dana puno dobrog nogometa, ali što je još možda i važnije, mlade nogometne nade imale su se priliku i družiti i sklapati nova prijateljstva.

Dolazak u Kurilovec je iskustvo koje će sigurno pamtiti!