°C 5

Trener Gorice svjestan da ima stvari koje treba popraviti: Dobili smo na želju, volju i htijenje!

25.07.2021.

Damir Žbulj

Uspješno je turopoljski prvoligaš odradio prvu domaću utakmicu sezone. Šibenik je pao s 3:1 i sada tako treba nastaviti i u idućem kolu. na gostovanju u Puli...

"Čestitam momcima na pobjedi, na odigranoj utakmici, na karakteru. Dobili smo ovo 'na mišiće', na želju volju i htijenje," posebno je naglasio trener Rendulić nakon slavlja.

Babec je načeo goste u prvom poluvremenu, dok su u nastavku posao zaključili Matar i Lovrić.

"Imali smo i puno propusta, ali ne treba sada pobjedi gledati u zube. Bila su bitna tri boda, to smo ostvarili i idemo se sada pripremati za iduće utakmice."

"Računajući i one utakmice na kraju prošle sezone, četiri u nizu nismo dobili i ovo je bila peta u kojoj smo morali prekinuti taj niz. Otvorilo se, a sada se nadam da ćemo nastaviti u tom ritmu. Ima stvari koje trebamo i moramo popraviti, ali ponavljam, ne treba cjepidlačiti..."

"Moramo biti svjesni da smo momčad u stvaranju, došlo je dosta igrača iz Druge lige. Imaju oni kvalitetu, ali je pitanje adaptacije. Mislim da idemo u dobrom smjeru, nastavit ćemo tako i dalje," dodao je Rendulić.

Prva tri boda su uknjižena, nadamo se novom uspjehu i u Puli.

"Istra je u prvom kolu pobijedila, igrali su jako dobro. Pripremit ćemo se i nadam se da ćemo uzeti tri boda," zaključio je strateg Gorice.