°C 19

Rendulić je uvjeren kako će Gorica protiv Lokosa biti 'raspoložena, agresivna i kompaktna''

26.02.2022.

Damir Žbulj

Trener i igrači Gorice u najavi iduće utakmice nisu izgledali kao da su upisali pet poraza u nizu i kako su u 'slobodnom padu', rezultatski, ali i igrom na travnjaku.

Iako su Goričani protiv Dinama izgledali dobro i u konačnici nesretno izgubili, u prošlom kolu, doma protiv Slaven Belupa, vratili su se starim navikama. Jednostavno, Koprivničanci pod vodstvom Zorana Zekića nadigrali su ih u svim segmentima te su u konačnici Farmaceuti uvjerljivo slavili.

Krunoslav Rendulić i dalje je na klupi turopoljskog prvoligaša i uvjeren je kako će protiv Lokomotive, u subotu od 15 sati u Kranjčevićevoj ulici, njegova momčad pružiti dobru partiju i kako će prekinuti ovaj negativan niz.

"Momčad je u dobrom stanju, a ovaj tjedan smo zaista dobro i kvalitetno radili. Uz kvalitetan rad, u vrijeme kad je to dozvoljeno, malo smo se i opustili i uvjeren sam da smo spremni. Dat ćemo sve od sebe za tri boda, ali sigurno kako neće biti lako.  Lokomotiva je izuzetno dobra momčad, s puno kvalitetnih pojedinaca. Ove sezone pobijedili su Dinamo, u prošlom kolu su remizirali, a ti rezultati sugeriraju da se radi o kvalitetnom protivniku..."

"Naše utakmice su uvijek neizvjesne. U Kranjčevićevoj smo mi dobili, doma smo odigrali 2:2 i nadam se da ćemo opet pružiti dobru igru i slaviti," uvjeren je Rendulić.

Slično je najavljivao i prije Slaven Belupa, Hajduka, Istre ili Šibenika...

"Možemo očekivati raspoloženu Goricu, napadački izuzetno dobru, agresivnu i kompaktnu pa se nadam kako ćemo odigrati upravo tako, kako ćemo biti opasni i da ćemo na kraju pobijediti!"

Protiv Lokosa u sastavu neće biti Aleksandra Jovičića, a kapetansku traku ponijet će njegov kolega iz obrane, Matthew Steenvoorden.

"Atmosfera nije loša. Znamo što trebamo napraviti, na treninzima smo radili dobro, uživamo, smijemo se, vrijeme je sve bolje i bolje i pozitivni smo."

"U posljednje vrijeme imamo dobre rezultate s Lokomotivom. Oni su slična ekipa kao i mi, vjerujem kako će biti dobra utakmica i da ćemo mi pobijediti. Znamo u čemu smo dobri, u čemu nismo. Želimo to popraviti i pokazati na travnjaku," naglasio je branič Gorice.

U 25. kolu HT Prve lige sastaju se u petak Slaven Belupo i Hrvatski dragovoljac, u subotu se još igra derbi Hajduka i Rijeke, dok će u nedjelju Istra gostovati u Šibeniku, a još jedan veliki derbi igrat će Osijek i Dinamo u Gradskom vrtu.