°C 7

Nagrade najboljima u Zaprešiću

18.02.2020.

Damir Žbulj

Grad Zaprešić i Zajednica športskih udruga grada Zaprešića dodijelili su priznanja najboljima u sportu za prošlu godinu.

U srednjoj školi Ban Josip Jelačić, uz mlade i perspektivne laureate, dodijeljene su i pojedinačne i ekipne nagrade.

Titulu najboljeg sportskog kolektiva tako je odnio Odbojkaški klub Nebo, a za najboljeg trenera izabran je Darko Oršić iz Kuglačkog kluba Zaprešić. Kuglači su se okitili i nagradom za najbolju mušku ekipu, dok su u ženskoj konkurenciji to priznanje osvojile košarkašice ŽKK Jabuka.

Mlade nade trenera kuglačkog kluba Mladena Krvavice primile su nagradu za najperspektivnije mlade sportaše u Zaprešiću. Priznanje su primili Lana Pavlinec, Luka Pavlinec, Luka Jakovina i Lucijan Lulić.

 

Priznanje za najboljeg sportskog djelatnika ove je godine osvojila Daniela Horvat iz ženskog rukometnog kluba.

Pojedinačna priznanja za najboljeg sportaša i najbolju sportašicu ove su godine osvojili Luka Skender iz Taekwondo kluba Zaprešić i Ana Jakopović iz Golf kluba Ban Jelačić.

Na ceremoniji su bili prisutni i predstavnici grada – gradonačelnik Željko Turk i zamjenici Alan Labus i Damir Benčević. Svi su istaknuli sportski duh Zaprešića, kojim se grad ponosi već dugi niz godina te važnost ulaganja u sportsku infrastrukturu, kako bi zaprešićke sportašice i sportaši imali najbolje moguće uvjete za treniranje i nastavak sportskih karijera.

Galerija slika

Nagrade najboljima u Zaprešiću Nagrade najboljima u Zaprešiću Nagrade najboljima u Zaprešiću Nagrade najboljima u Zaprešiću Nagrade najboljima u Zaprešiću Nagrade najboljima u Zaprešiću