°C 14

Malonogometni turnir Sv. Lucija: Klubovi NS Velika Gorica bore se za titulu najboljeg

28.12.2019.

Damir Žbulj

Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice i Nogometni savez Velike Gorice organiziraju sada već tradicionalni malonogometni turnir Sveta Lucija, koji će i u svom četvrtom izdanju okupiti seniorske momčadi klubova s područja Velike Gorice te općina Pokupsko i Orle.

Turnir će se igrati u nedjelju 29. prosinca godine na terenu ŠC Panadić sport s početkom u 9 sati, a na turniru će nastupiti svih 18 klubova s područja Nogometnog saveza Velika Gorica.

Naslov pobjednika brani NK Kupa.

Klubovi su podijeljeni u šest skupina, a nositelji su bili tri najbolja s prošlogodišnjeg izdanja turnira (NK Kupa, NK Polet i NK Gradići) i tri najbolja kluba po rangu natjecanja (HNK Gorica, NK Kurilovec i NK Lukavec)

U skupini A su HNK Gorica, NK Lomnica i NK Turopolje, u skupini B NK Polet, NK Klas i NK Buna, u skupini C NK Gradići, NK Turopoljac i NK Dinamo Hidrel, u skupini D NK Kupa, NK Ban Jelačić i NK Posavec, u skupini E NK Kurilovec, NK Mladost i NK Vatrogasac, a us kupini F NK Lukavec, NK Mraclin i NK Meštrica.

"Klubovi za sudjelovanje na turniru nemaju nikakvih troškova a organizatori turnira su uz potporu tvrtke Alpas osigurali vrijedne nagrade za najuspješnije momčadi i pojedince. Proglašenja pobjednika i dobitnika pojedinačnih nagrada planirana je odmah nakon završetka finalnih utakmica, oko 19 sati," poruka je organizatora. 

Turnir u 9 sati ujutro otvaraju HNK Gorica i NK Turopolje, a utakmice se igraju u trajanju od 20 minuta.

Samo pobjednici skupina nastavljaju natjecanje...

Uz medalje za i pehare za prva tri mjesta, podijelit će se i nagrade za najboljeg vratara, igrača i strijelca turnira.