°C 14

Makarsko sunce zasjalo mladim Udarnicama: Nika Škarpa trofej za najbolju vratarku primila od prvakinje Europe!

03.07.2021.

Damir Žbulj

Fenomenalno iskustvo i sjajne rezultate prikupile su mlade rukometašice Udarnika na velikom internacionalnom turniru u Makarskoj, koji u svom 23. izdanju zbog epidemioloških razloga ipak nije održan u punom opsegu.

Udarnice su pod vodstvom Josipa Mesnika i Martine Vugrinović sudjelovale u tri kategorije, ekipa 2005. godišta osvojila je treće mjesto, baš kao i ekipa 2009. godišta. Djevojke 2007. godišta su na kraju bile sedme...

Međutim, Udarnik je u Makarskoj ostavio izvrstan dojam, a klub je na kraju zaslužio najprestižniju nagradu, trofej 'Makarsko sunce', koji se dodjeljuje 'sveukupnom pobjedniku', za ukupnu impresiju na turniru, od rezultata na terenu, fair-playa, ponašanja igračica, trenera i klupskog osoblja...

Za svaku pohvalu!

Makarsko sunce je preuzela jedna od najmlađih igračica na turniru, Iva Markov!

"Zajednička je to nagrada za sve ekipe Udarnika pa je izazvala i najveće oduševljenje naših djevojaka," istaknuli su iz kluba.

NIKA ŠKRAPA PRIMILA NAGRADU IZ RUKU PRVAKINJE EUROPE

Nije tu bio kraj priznanjima i peharima, jer je nagradu za najbolju vratarku u kategoriji 2005. godišta dobila Nika Škrapa.

Potekle su i suze radosnice...

"Emocije su savladale Niku prilikom preuzimanja nagrade, koju joj je uručila članica našeg kluba, legendarna golmanica Irina Maljko, prvakinja Europe s Podravkom 1996. godine i osvajačica srebra s hrvatskom reprezentacijom na Mediteranskim igrama godinu dana kasnije..."

"U sezoni kad se lige mlađih dobnih skupina nisu igrale, odlazak na turnir zadovoljio je naše djevojčice koje su se doma vratile s medaljama i čak tri pehara. hvala organizatorima ŽRK Hoteli Makarska na pozivu i gostoprimstvu, bilo nam je zadovoljstvo sudjelovati te se nadamo da se vidimo opet! Našim trenerima i djevojkama želimo ugodan odmor i vidimo se u kolovozu," poruka je za kraj sezone.

Makarsko sunce zasjalo mladim Udarnicama: Nika Škarpa trofej za najbolju vratarku primila od prvakinje Europe!Makarsko sunce zasjalo mladim Udarnicama: Nika Škarpa trofej za najbolju vratarku primila od prvakinje Europe!Makarsko sunce zasjalo mladim Udarnicama: Nika Škarpa trofej za najbolju vratarku primila od prvakinje Europe!Makarsko sunce zasjalo mladim Udarnicama: Nika Škarpa trofej za najbolju vratarku primila od prvakinje Europe!Makarsko sunce zasjalo mladim Udarnicama: Nika Škarpa trofej za najbolju vratarku primila od prvakinje Europe!Makarsko sunce zasjalo mladim Udarnicama: Nika Škarpa trofej za najbolju vratarku primila od prvakinje Europe!