°C 10

Juniori Gorice u polufinalu Trofeja Turopolja, na Udarniku igraju Dinamo i Lokomotiva

10.08.2019.

Damir Žbulj

Velika Gorica je ovih dana domaćin budućim nogometnim zvijezdama. Na Gradskom stadionu i na ŠRC Udarnik u Kurilovcu igraju se utakmice juniorskog turnira Trofej Turopolja - Alpas kup, a zanimljivo i uzbudljivo natjecanje stiglo je do završnog dana.

U polufinalu na Gradskom stadionu od 10 sati sastaju se domaćin HNK Gorica i slovenski NK Koper, dok će u istom terminu na Udarniku u Kurilovcu igrati Dinamo i Lokomotiva, pobjednici skupina B i C.

Prvog dana turnira Gorica je s 3:2 svladala branitelja naslova, Inter iz Zaprešića, golovima dvostrukog strijelca Josipa Zorice i Roka Krpana. Momčad Marka Radanića je poluzavršnicu osigurala remijem s Dravom iz Ptuja (1:1), a strijelac za Goričane bio je Marko Ivančić.

Koper je mjesto u poluzavršnici osigurao kao najbolja drugoplasirana momčad, s identičnim brojem bodova i gol-razlikom kao i Inter. Slovenska momčad je imala više sreće u ždrijebu...

Utakmica za treće mjesto igra se na Gradskom stadionu od 16.30 sati, dok je veliko finale 21. izdanja Trofeja Turopolja - Alpas kupa od 18 sati.

(Foto: Nogometna škola HNK Gorica)