°C 4

Dugoselske rukometašice kreću u novu prvoligašku sezonu: Postanite 'prijatelj kluba'

25.09.2020.

Damir Žbulj

Rukometašice Dugog Sela '55 u nedjelju otvaraju novu prvoligašku sezonu, a u goste im od 18.30 sati stiže ekipa Splita 2010.

Prošla sezona prekinuta je zbog koronavirusa i dugoselske igračice, ali i njihovi navijači, jedva čekaju povratak natjecanja.

Posljednja provjera prošla je pobjednički, a 'pala' je Trešnjevka s 22:21.

Splićanke će biti puno veći izazov...

Utakmica će biti otvorena za gledatelje, ali uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Sve obavijesti bit će istaknute u dvorani, a važno je napomenuti kako je broj ulaznica ograničen na 225, zbog propisanih mjera i kapaciteta dvorane.

U drugom kolu na rasporedu je gostovanje kod Murvice, a onda u Dugo Selo stiže zagrebačka Lokomotiva!

ŽRK Dugo Selo '55 vas je pozvao da postanete 'prijatelj kluba'...

"Već petu sezonu zaredom pobrinuli smo se za izdavanje kartice 'Prijatelj kluba' u novom redizajniranom obliku. Kartica simbolično košta 100 kn i količine su ograničene na 100 komada. Osim što kupovinom kartice pomažete klubu, njome imate pravo na besplatan ulaz na sve utakmice kluba tijekom sezone 2020./21. A pripremili smo i poklon uz karticu u vidu zaštitne pamučne maske za lice s logom kluba," pojasnili su.

Za karticu se možete prijaviti preko društvenih mreža ŽRK Dugo Selo '55, a mogu se i kupiti u dugoselskoj Gradskoj sportskoj dvorani prije svake domaće utakmice.

Budite i Vi dio naše rukometne priče, postanite prijatelj kluba! 🤾🏻‍♀️ Već petu sezonu zaredom pobrinuli smo se za...

Posted by ŽRK Dugo Selo '55 on Monday, September 21, 2020