°C 8

Dugoselke namučile Lokosice, u subotu se igra derbi u Sesvetama

11.02.2020.

Damir Žbulj

Rukometašice Dugog Sela '55 odigrale su odličnu utakmicu u 15. kolu 1. HRL, ali na svom terenu nažalost nisu uspjele iznenaditi favoriziranu zagrebačku Lokomotivu.

Gošće su slavile s 23:20, ali su s itekako morale pomučiti za bodove. Dugoselke su u otvaranju utakmice bile u prednosti, a osam minuta prije kraja stigle su na samo dva pogotka minusa.

Nisu iskoristile dva napada za dolazak na minimalni zaostatak i Lokosice su nakon toga ipak prelomile dvoboj na svoju stranu.

Najefikasnija je bila Bebek s pet golova, dok su po četiri dodale Vlajsović i Grubišić. Fantastična je među vratnicama bila Mara Budić s ogromnih 15 uspješnih intervencija u dvoboju s tako malim brojem postignutih pogodaka.

Dugo Selo '55 je na pretposljednjem mjestu tablice 1. HRL s tri boda ispred Murvice i tri manje od Dalmatinke i četiri od Umaga.

U idućem kolu u subotu igra se derbi u Sesvetama.

ŽRK DUGO SELO '55: M.Budić (15 obrana), D.Vlajsović 4, T.Grubišić 4, V.Čamber 3, P.Jakešević 1, B.Stojanović, J.Bebek 5, A.Rupčić 1, A.Galić 2, I.Šebalj, Z.Porobić, M.Brnjaković.