°C 16

Čabraja dobio novi ugovor: Ovo je znak da imaju povjerenja u mene

16.06.2020.

Damir Žbulj

Bivši mladi U-21 hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od ponajboljih lijevih bekova domaćeg prvenstva, Marijan Čabraja, produljio je vjernost Gorici te je potpisao novi ugovor valjanosti do svibnja 2022. godine.

Čabraja u veljači je napunio 23 godine, a na Gradski stadion je stigao u ljeto 2018. iz redova druge momčadi Dinama.

Potvrdio je svoj veliki potencijal i talent te se pod trenerskom palicom Sergeja Jakirovića razvio u jednog od najzanimljivijih igrača turopoljskog prvoligaša, koji u budućnosti može ostvariti kvalitetan međunarodni transfer.

Ukupno je upisao 52 prvoligaška nastupa i dva u Kupu u dresu HNK Gorica, zabio je dva pogotka, upisao četiri asistencije, a odlično se nadopunjuje s Kristijanom Lovrićem, koji je na toj strani konstantna napast za suparničke obrane.

"Sretan sam što sam produžio ugovor s Goricom. To je znak da imaju povjerenja u mene i da su zadovoljni mojim igrama što mi je velika čast," istaknuo je Čabraja.

Priliku za novo dokazivanje imat će već u srijedu u Gradskom vrtu protiv Osijeka, dok će u subotu na velikogorički Gradski stadion doći 'njegov' Dinamo, gdje je proveo veći dio svoje karijere, gdje je još kao 13-godišnjak stigao iz porečkog Jadrana.