°C 20

Besplatna ljetna škola hokeja: Prava uživancija

09.07.2019.

Damir Žbulj

Hokejski klub Zelina nije zaboravio na djecu niti tijekom ljetnih praznika! Organizirana je besplatna ljetna škola hokeja na travi za sve djevojčice i dječake uzrasta od 5 do 12 godina, sve do 28. kolovoza!

Djeca će u školi imati mogućnost treniranja i igranja hokeja, ali i priliku za druženje i kupanje u malim dječjim bazenima, koliko to vremenski uvjeti budu dopuštali.

Škola hokeja održava se tri puta tjedno, u ponedjeljak, utorak i četvrtak, od 18.30 do 20 sati.

Voditelji su profesor Milivoj Starc, Tomislav Krsto Nikolić, Neven Josip Polak i Aleksandr Saša Lykov.

Za djecu i roditelje OŠ Ksaver Šandor Gjalski u Donjoj Zelini organiziran je autobusni prijevoz do igrališta i nazad. (Stanice: Donje Psarjevo, Gornje Psarjevo, Nespeš, Gornja Drenova, Donja Drenova, Hrnjanec, Blaškovec, Goričica, Paukovec, Bukovec Zelinski, Bukovec Zelinski 2, Donja Zelina, Sveta Helena, Sveta Helena - Društveni dom).

Za sve dodatne informacije javite se na telefon 091 1737 317 (Tomislav Krsto Nikolić)."Postani dio ekipe i uživaj u ljetu! Osim hokeja, pripremili smo pregršt popratnih zabavnih sadržaja. Tu su bazeni, tobogan na napuhavanje...

"Prava uživancija. Pridruži nam se u ovoj nezaboravnoj avanturi, zabava je zagarantirana," poručili su iz zelinskog hokejskog kluba.