°C 12

Stan u Dugom Selu mladić pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane

24.09.2020.

Maja Peranić

Pretragom stana u kojem je boravio 23-godišnjak pronađena su dva improvizirana laboratorija za umjetni uzgoj bilja u kojima je bila zasađena 31 stabljika marihuane, 95 grama marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje mase s tragovima droge, uređaj za pakiranje droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge – izvijestila je PU Zagrebačka.

Dva laboratorija koje je policija pronašla nalazila su se u stanu na području Dugog Sela.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

-Sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem proizvodnje i preprodaje marihuane, u stanu na području Dugog Sela, uređajima za emitiranje svjetlosti, navodnjavanje, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu nakon čega je tako uzgojenu drogu usitnjavao, vagao, prepakiravao i prodavao – kazali su u policiji.

Galerija slika

Stan u Dugom Selu mladić pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane Stan u Dugom Selu mladić pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane Stan u Dugom Selu mladić pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane Stan u Dugom Selu mladić pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane Stan u Dugom Selu mladić pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane Stan u Dugom Selu mladić pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane Stan u Dugom Selu mladić pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane Stan u Dugom Selu mladić pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane Stan u Dugom Selu mladić pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane