°C 27

Sanira se Kolodvorska ulica u Jastrebarskom

25.06.2020.

Redakcija

Nakon završetka radova na izgradnji odvodnje u sklopu projekta Naša voda, naša budućnost, krenuli su i najavljeni radovi na sanaciji Kolodvorske ulice u Jastrebarskom.

Kolodvorska ulica tako će i dalje biti zatvorena za sav promet osim za potrebe stanara, koje se moli za strpljenje i razumijevanje. Radove na sanaciji prometnice izvode Ceste Karlovac d.d..

Istovremeno, na području Jaske izvode se i radovi na izgradnji rotora, odnosno rekonstrukciji raskrižja „Trešnjevka“ - raskrižje državnih cesta DC1 (Ulica Trešnjevka) i DC310 (Cvetkovačka ulica).

Podsjetimo, tijekom izvođenja radova Hrvatske ceste uspostavile su novu regulaciju prometa iz smjera Karlovca na prometnicu GG1, a iz smjera Zagreba kroz Ulicu kralja Tomislava na obilaznicu GG1. U Radničku ulicu nije dozvoljeno skretanje iz ulice dr. Vladka Mačeka jer je privremeno postala jednosmjerna. Rok izvođenja radova na izgradnji rotora je 5 mjeseci. 

-Mole se svi korisnici državne ceste DC1 koji se ne zaustavljaju u Jastrebarskom da za obilazak primarno koriste autocestu A1, a da navedene alternativne dionice kroz Jastrebarsko koriste samo ako je to zaista potrebno. Također, sve vozače pozivamo da prilagode brzinu i povećaju opreznost s ciljem sigurnosti svih sudionika u prometu – poručili su iz Gradske uprave.

(foto: Grad Jastrebarsko)