°C 22

Novi slučaj zaraze u Zaprešiću!

24.05.2020.

Redakcija

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do nedjelje 24. svibnja 2020. do 11:00 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o jednoj osobi više kojoj je potvrđen COVID-19, ali je i jedna osoba više izliječena, čim e je prekinut niz od 25 dana bez oboljelih. Nadalje, do sada je ukupno izliječena 121 osoba, a četiri su preminule. Tako u cijeloj županiji aktivnih slučajeva zaraze je 5, to u Svetoj Nedelji i Zaprešiću.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

Prema navedenom, Ispostave Jastrebarsko, Dugo Selo, Ivanić-Grad, Samobor, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica i Vrbovec nemaju nijedan aktivan slučaj oboljenja. 

 

Foto: Ilustracija/Pixabay