°C 10

Mladim goričkim vatrogascima čak četiri pehara

10.09.2018.

Redakcija

Na ovogodišnjem županijskom vatrogasnom natjecanju održanom u nedjelju u Donjoj Pušći na igralištu Osnovne škole najuspješniji su bili predstavnici Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice.

Naime, na natjecanju mladih vatrogasaca Zagrebačke županije velikogoričke desetine osvojile su čak četiri od šest pehara i time potpuno dominirale nad ostalim zajednicama.

Mladi vatrogasci, od 6 do 12 godina, natjecali su se u štafeti i vježbi s brentačama. U kategoriji muške djece natjecalo se 44 ekipa, a najbolji su bili dečki iz DVD-a Kuče koji su vježbu s brentačama odradili bez greške za 12 sekundi i 50 stotinki, dok su štafetu otrčali za 88 sekundi i 60 stotinki. Na drugom mjestu natjecanje su završili domaćini- DVD Marija Magdalena, a treće mjesto u istoj kategoriji slavili su mladi vatrogasci DVD-a Kurilovec.

U kategoriji ženske djece bilo su 22 ekipe, a zlatni pehar osvojila je ekipa DVD-a Ribnica koja je mete srušila za 12 sekundi i 40 stotinki, a štafetu otrčala za 87 sekundi i 90 stotinki. Drugo mjesto pripalo je Sop Hruščici, a djevojčice DVD-a Novo Čiče osvojile su broncu.

Iz Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice nastupile su cure iz DVD Mraclin (6. mjesto) i dečki DVD-a Novo Čiče (8. mjesto).

(foto: V. Vinetić)

Galerija slika

Mladim goričkim vatrogascima čak četiri pehara Mladim goričkim vatrogascima čak četiri pehara Mladim goričkim vatrogascima čak četiri pehara Mladim goričkim vatrogascima čak četiri pehara Mladim goričkim vatrogascima čak četiri pehara Mladim goričkim vatrogascima čak četiri pehara Mladim goričkim vatrogascima čak četiri pehara Mladim goričkim vatrogascima čak četiri pehara Mladim goričkim vatrogascima čak četiri pehara