°C 24

30-godišnjak uzgajao marihuanu u garaži u Zelini

29.05.2020.

Redakcija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom koji je proizvodio marihuanu u garaži obiteljske kuće na području Svetog Ivana Zeline. Uporabom sustava za osvjetljenje, stvorio je uvjete za kontrolirani uzgoj bilja u kojem je sadio i uzgajao marihuanu.

Prije samog početka pretrage kuće u kojoj prebiva, a za što su policijski službenici već imali nalog Županijskog suda za pretragu, osumnjičeni je dobrovoljno predao, dvije stabljike marihuane, od kojih je jedna veličine 139 cm, a druga 51 cm, dvije staklenke ispunjene sa sumnjivom biljnom materijom zelene boje izgleda i mirisa karakterističnog za marihuanu, jedna težine 200 grama, a druga 619 grama, tri lampe s pripadajućim kablovima za napajanje električnom energijom, dva digitalna mjerna uređaja, meteostanice, digitalnu vagu i jedno staklo s vidljivim tragovima praškaste materije bijele boje, a za koje je obavljenim preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o marihuani.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava će biti dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Galerija slika

30-godišnjak uzgajao marihuanu u garaži u Zelini 30-godišnjak uzgajao marihuanu u garaži u Zelini 30-godišnjak uzgajao marihuanu u garaži u Zelini