°C 2

Nove radionice organizira VE-GO-RA: Naučite sve o online komunikaciji s klijentima

15.01.2021.

Maja Peranić

Kako se snalazimo u online komunikaciji? Koliko nam treba da odgovorimo klijentima na upit postavljen na društvenim mrežama ili mejlom? Koliko smo sami spremni čekati na online odgovor, prilikom traženja neke usluge ili proizvoda?

Ovo su samo neka od pitanja na koja ćete odgovore moći dobiti na radionici “Online komunikacija s klijentima”, a koju organizira velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA. Radionica će se održati u ponedjeljak, 25. siječnja, u 16:30 sati i to online u trajanju od 120 minuta.

-Cilj radionice je osvijestiti zahtjevnost on-line poslovne komunikacije i prezentirati relevantna rješenja, imajući u vidu aktualne trendove i očekivanja klijenata. Nemojmo smetnuti s uma da u svakoj sekundi, na Google je postavljeno 40 000 novih upita. Za neki od tih upita možda je usluga vašeg poslovanja upravo onaj odgovor koji se traži-ističu organizatori.

Na ovu zanimljivu online radionicu možete se prijaviti ovdje. Upute o pristupu online radionici dostavit će vam se po prijavi.

Radionica je dio projekta „PODUZETNIČKI INFO“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.