°C 0

Besplatna radionica za poslodavce: Kako motivirati radnike?

22.10.2020.

Maja Peranić

Velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA organizira besplatnu radionicu  „Poslodavac kod kojeg svi žele raditi –zapošljavanje i motiviranje zaposlenika".

-Želite li pronaći idealan spoj radnog mjesta i zaposlenika, izgradili uspješan tim i poboljšali radnu učinkovitost, znati što motivira, a što demotivira vaše zaposlenike da teže istom cilju kao i vi, ovo je idealna prilika za Vas. Radionica je namijenjena svima onima koji žele naučiti kako motivirati i imati produktivne i efikasne zaposlenike i timove. Polaznici će se informirati o načinima kako privući potencijalne zaposlenike i kako ih zadržati ih u firmi na obostrano zadovoljstvo-istaknuli su organizatori

Stručna i iskusna predavačica Ivana Conjar pobliže će objasniti sljedeće teme: alati kojima možemo procijeniti tip osobnosti , idealan posao za određeni tip osobnosti, profil idealnog zaposlenika za određeno radno mjesto, motivacijski faktori svakog pojedinog tipa osobnosti, kako uspješno komunicirati i izbjeći konflikte u timu, kako graditi uspješan tim.
Trajanje radionice je 6 sati, od kojih je 3 sata praktičnog rada i 3 sata teorijskog izlaganja.

Radionica će se održati 5. studenog, s početkom u 9 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka ulica 37, 10410 Velika Gorica u dvorani vijećnice.

Zainteresirani mogu osigurati svoje mjesto prijavom OVDJE ili putem maila info@vegora.hr. Prijava je obavezna zbog specifičnih epidemioloških uvjeta.

Radionica je dio projekta „PODUZETNIČKI INFO“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.