°C 14

Jakovljani, sretan Vam dan Općine i Dan hrvatskih branitelja Jakovlja!

24.04.2020.

Redakcija

Budući da je ove godine većina manifestacija koje se obilježavaju u prvoj polovici godine otkazana, ili se simbolično obilježava u ograničenom broju sudionika i poštivanje preventivnih mjera koje nalaže aktualna epidemiološka situacija, prenosimo čestitku svim Jakovljanima i Jakovljankama od njihove načelnice Sanje Borovec.

„Drage mještanke i mještani Općine Jakovlje

Na današnji datum, 24. travnja obilježavamo Dan Općine Jakovlje i Dan hrvatskih branitelja Općine Jakovlje. U ovo izazovno vrijeme kada se čitav svijet susreće s neizvjesnošću i dok se svatko od nas i svi zajedno nastojimo nositi s teretom trenutno rijetko viđenog u ljudskoj povijesti, svima nama je više nego ikad prije potrebno zajedništvo i razumijevanje. Vjerujemo da ćemo i ovog puta zajedno sve prebroditi i nastaviti zajedničkim snagama graditi Igrišće, Jakovlje i Kraljev Vrh s optimizmom, vjerom i nadom u još bolje sutra, a u cilju sveopćeg napretka naše općine i rastućom kvalitetom življenja svih naših mještana, svakog pojedinog naselja.

Svim mještanima naše općine, u ime predstavničke vlasti, izvršne vlasti, Jedinstvenog upravnog odjela Općine Jakovlje te u svoje osobno ime upućujem iskrene čestitke povodom Dana Općine Jakovlje i Dana hrvatskih branitelja Općine Jakovlje te Vam želim puno zdravlja i strpljenja da u ovim vremenima ostanemo zajedno, ali i ostanimo doma kako bi odgovornim ponašanjem očuvali svoje zdravlje i zdravlje drugih.“