°C 4

Iz Velike Gorice i županije do Splita: Stiže pomoć bolesnoj dječici

04.12.2020.

Maja Peranić

Udruga" Uzornih hrvatskih seoskih žena" predvođena predsjednicom Katicom Jerleković iz Kravarskog jutros je iz Velike Gorice poslala dio paketa prikupljenih u velikoj humanitarnoj akciji koja se odvija u cijeloj Hrvatskoj. Odredište: Klub roditelja djece oboljele od malignih bolesti "Sanus" u Splitu.

Prehrambene namirnice, slatkiši, grickalice, poklončići...nema čega nema u humanitarnoj akciji Udruge uzornih seoskih žena Hrvatske. Niz paketa krenulo je na adresu Kluba roditelje djece oboljele od malignih bolesti "Sanus" u Splitu, a kamion poklona krenuo je i iz Velike Gorice ovog jutra.

-Gostovali smo u jednoj emisiji gdje je predsjednica Kluba "Sanus" uputila zamolbu za božićne pakete za djecu koja su stvarno veliki patnici i bolesnici, naravno, mi smo krenuli odmah u veliku akciju i digla se cijela Hrvatska. Ovo je jedan dio poklon paketa koji je prikupljen u Zagrebačkoj županiji i Zagrebu, dok su brojni drugi poslani poštom, već smo i obaviješteni kako su neki i stigli na odredište. Uključile su se naše članice, udruge i ljudi iz cijele Hrvatske, od Varaždina, do Korčule, od Slavonije do Zagorja. Moram pohvaliti i tvrtke koje su osigurale prijevoz poklon paketa do Splita, ne samo iz Velike Gorice, već i iz drugih gradova mi javljaju članice da prijevoznici nisu htjeli uzeti ni kune za dostavu. Uistinu im svima hvala, nema otkud nisu poslani paketi za djecu- poručila je predsjednica Udruge Uzorne seoske žene Katica Jerleković dodavši kako se nadaju da su barem malo radosti ovom akcijom pružile oboljeloj djeci i njihovim roditeljima.

(foto: Facebook)

Galerija slika

Iz Velike Gorice i županije do Splita: Stiže pomoć bolesnoj dječici Iz Velike Gorice i županije do Splita: Stiže pomoć bolesnoj dječici Iz Velike Gorice i županije do Splita: Stiže pomoć bolesnoj dječici Iz Velike Gorice i županije do Splita: Stiže pomoć bolesnoj dječici