°C 23

Dugo Selo: Program odgoja djece u prometu

20.04.2018.

Redakcija

U Dugom Selu jučer je Osnovna škola Ivan Benković ugostila Jumicar ekipu koja je osnovnoškolcima predstavila program odgoja djece u prometu. S ovom edukacijom djeci su na zabavna i edukativan način prikazali sigurnosti u cestovnom prometu.

Ekipa Jumicara je učenicima drugih razreda dala priliku da se iskušaju u ulozi vozača, ali sve uz nadzor policijske službenice iz PP Dugo Selo, koja je pratila tijek vožnje malih osnovnoškolaca na poligonu.Osim policijske službenice i ekipe iz Jumnicara u edukaciji su sudjelovali djelatnici GDCK Dugo Selo, Crveni križ koji je djeci održao radionicu o prvoj pomoći. Crveni križ osnovnoškolcima je pokazao što trebaju raditi u slučaju lakših tjelesnih ozljeda.Na školskom igralištu pridružili su se i pripadnici DVD-a Dugo Selo, oni su pak podučavali djecu o tome čime se bave i kako da reagiraju ako se nađu u nekoj opasnoj situaciji.

(Foto: Jumicar)

Galerija slika

Dugo Selo: Program odgoja djece u prometu Dugo Selo: Program odgoja djece u prometu Dugo Selo: Program odgoja djece u prometu Dugo Selo: Program odgoja djece u prometu Dugo Selo: Program odgoja djece u prometu Dugo Selo: Program odgoja djece u prometu